söndag 14 oktober 2007

Nu så ska det jobbas på rutiner...

Först till min underbara sambos syrra vars på ett snyggt sätt tryckte på till att börja skriva nya inlägg igen, TACK! Till den samma vill jag gratulera till en enormt proffsig blogg.

Nu åter till huvudrollen i den här bloggen. MIG, Jonas han som ständigt har ngt att jobba på när det gäller hälsa och fysik.

Vad har då hänt sedan sommarens otaliga träningstillfällen och blodsockermätningar? Jo, så fort pappaledigheten tog slut och jag inte fick den dära tiden att focusera på mig så har allt gått utför.
Men det finns ljusglimtar, tror jag börjar med dem.

Torsdag = Innebandy = Skitkul både gällande sporten och vännerna som är med.
Tisdag= Fyspasset = Otroligt jobbigt och spännande att få göra ngt sånt här med min underbara sambo. Känns befriande att få ett nytt samtals ämne efter att ha fastnat lite i Alvis snack, SAAB och skola.

Varit snusfri i 2 veckor nu på måndag. Kan nog snart ta ner återfalls graderingen till en 4 av 5 möjliga. Dvs det värsta är nog över. Säger bara en sak... Min underbara sambos munn får inte vara för sig själv många sekunder nu för tiden då jag inte stinker snus. :-)

Det som behöver jobbas på som jag ska focusera på denna veckan är minimera godis intaget till söndagar och mäta mig minst 2 ggr per dag. Så får vi se hur långt det går. Om jag är riktigt duktig så kanske jag även hinner få till ngt på SAAB's gym, men det känns lite avlägset då tid inte växer på träd. De är allt för nu, syns senast om en vecka.

1 kommentar:

Susanne sa...

Intressant att äta godis på söndagar istället för det traditionella lördagsgodiset. ;)

I'm on fire 🔥

Förra veckans roddmaskin 30 min på nivå 12, och nytt justerat träningsprogram.  Nu jäklar.. 😀