söndag 6 januari 2008

historik

Efter jul-ledighet och en kort vecka på jobbet som man mycket väl kan kan kalla för mjukstart, och därpå en underbar helg så är man banne mig som helt ny. Äntligen energi att utföra allt det dära som man velat så länge (så som bloggning)...

I vår borg så har vi kommit på idén att ha tema veckor. Denna vecka så är de Gi-tema.
Min underbara sambo har lagt ner en massa energi för att ta fram recept med lågt glucokemist index. Igår var vi och inhandlade till all mat och banne mig så blev det tom billagare än vanligt. Hoppas nu bara att rätterna smakar så gott som de brukar göra.
Vi har allt fler tema veckor på lut men det delger jag inte förrän senare. (hihi)

Anledningen till att jag valde en undersökning som har med nyårslöften att göra är att mitt egna behöver massor med mer energi. Man kan säga att jag behöver nå 110% och hittils så har jag inte nått en endast %, så jag måste börja så fort jag får chansen.... Nyfikna? Ha, vad bra! :-)

Så snön den kom i natt. Jag hoppas den i alla fall får stanna några dagar till, så Alvis får åka i sina nya pulka lite mer. Lite bilder:


Så gjorde Alva och min underbara sambo en snögubbe medans jag plåtade och åkte pulksnowboard utför ett gigantiskt stup :-D
.

Som avslutning vilja bara publisera 2 st foton som har med pysselkvällen att göra och Alvas för närvarnde flitigaste använda leksaker:


Så... det var allt för denna ggn. Glöm inte att vara sanningsenlig i undersökningen. :-)


5 kommentarer:

Susanne sa...

Vilka fina vinterbilder! Hoppas också att snön är kvar ett tag till. Bra att ha Alva som ursäkt för att få åka lite pulka. ;)


Snygg ny layout på bloggen!

zwiegermutter sa...

Kul att du ordnat så man kan skriva i din blogg! Fina vinterbilder. Jaså Alvis har en hel musorkester nu, säkert underbart för trötta föräldraöron!

Ingvar&Öjje sa...

Trevligt med alla vinterbilder, ser ut som ni har haft det roligt.

the boss sa...

Hejsan hoppas jag har gjort rätt. Härliga vinterbilder är det bomull ni åker på för det kan väl inte vara riktig snö i trollhättan nu?

Morsan sa...

Vad kul ni verkar ha. Synd bara att
Kung Bore blev så kortvarig. Men vintern är inte slut än, så låt oss hoppas att det blir fler så fina dagar. Kram Farmor

I'm on fire 🔥

Förra veckans roddmaskin 30 min på nivå 12, och nytt justerat träningsprogram.  Nu jäklar.. 😀