onsdag 1 augusti 2007

påskAnalysera provsvar, förbereda sig inför något möte eller skriva rapporter är en värld som för tillfället känns väldigt avlägset. Agendan har istället blivit att serva min 2 prinssessor. Att få tillfället att göra detta är verkligen en inspirerande uppgift. Nu är det min tur att få bekänna färg! Visst är det tufft på det vanliga jobbet. Det ser jag inte minst när min underbara sambo kommer hem från sitt jobb, men att alltid ha ngt att vaka över + att se till att det är ordning och reda i lägenheten är en uppgift inte värt namnet ledighet, som i pappa-ledighet. I och med att detta är min helt egna skryt blogg så kommer lite bildbevis av små mina bedrifter.
Efter en tuff dag på jobbet respektive på lekplatsen (med 2 st paparatzzi fotografer efter sig), med efterföljande mat & mys framför en halv kass DVD, kan det bli så här.
:-)
Förutom att jag har tagit på mig mamma rollen, nej förlåt jag menade pappa rollen när man inte jobbar, så har jag gett mig sjutton på att ge hälsan en ordentlig upp-putsning som ni som läser min blogg frekvent redan vet. Det fortskrider långt över mina förväntningar då träning och blodsocker uppföljning sköts minitiöst. På tränings schemat imorrn står det löpning runt kanalen. Jämmer och ve, men jag hoppas det blir lika skönt som förra ggn...när det är gjort.

Här kommer lite bilder som svar på det enda inlägget jag fått hittills!

1 kommentar:

Sanne sa...

Härligt med fler bilder! Ser fram emot nästa inlägg!

I'm on fire 🔥

Förra veckans roddmaskin 30 min på nivå 12, och nytt justerat träningsprogram.  Nu jäklar.. 😀