söndag 29 mars 2009

Dag 5 - 7 på superveckan

Dag 5: En underbar fredag med Tacos, massa bira, och senare faktiskt även lite ful whiskey.
Träning var det inte tal om ... men så var det ju inte heller planerat ngn träning den goa dag.


Dag 6: Perfekt dag med perfekt styrketräning. Tog i så jag blev alldeles matt på alla övningar. Hela familjen heja på...riktigt roligt. Senare på kvällen blev det Earth Day firande med godis och mys.


Dag 7 (idag asså): Precis sprungit sommarvarvet för 1:a ggn:en och det var långt (5,9 km stog det på mätaren men jag tror det är lite glädjevisning i den). Var jättetrött när jag kom i mål och konstaterade att jag måste få ordning på utrustningen. Stoppa i hörsnäckorna i öronen varje 100:de meter = jobbigt. Skönt i alla fall att första turen är gjord och skogslingan som jag lagt till i skogarna runt Näl var riktigt fint. Precis som jag vill ha det med små uppför & nedförsbackar och massa snäva svängar.

Nu efter sista passet denna vecka så konstaterar jag att det är ganska skönt exakt nu...med träningsverk i överkroppen och fullständigt matt i benen precis så som det ska kännas om man vill göra framsteg.

Peace!

3 kommentarer:

Sanne sa...

Bra jobbat! Förstår att det känns skönt när du kämpat på så i veckan. :)

Anonym sa...

Rätt skönt att komma i mål men visst är det bra att ha dom målen asså // Malin

Goldeneye sa...

Okej, då ska jag komma med tråkiga nyheter det är måndag i dag och det är bara att börja om. fniss// syrran

Olika tatueringar som jag kikar på..

Kanske kommer det bli några av dessa tatueringar. Den i slutet eller den som är med som skiss är de som jag gillar bäst för tillfället.