måndag 5 mars 2018

Besiktning på rygg och led kliniken

Jahopp, då har man vart på besiktning på rygg och led kliniken efter 4 veckors rehab träning.
Ömsom goda nyheter ömsom lite sämre.

Det som var bra är att träning har gett god effekt.
Hon påstod sig skönja förändring bara genom och titta. Vilket är kul.
En annan sak som jag själv tyckte var riktigt bra var att hon tog fram en karta vilka muskler som blir påverkade av ett diskbråck på C5 nackkotan. Här var det tydligt illustrerat vilka muskelgrupper som blir påverkade. Stämmer med min syntom till 100%. Gissningsleken är över och jag kan konstatera att nu är det bara tålamod och kämpaglöd och lite tur som fattas för att få ordning på detta. I värsta fall om inte kroppen svarar och läker som den ska kan man även operera ett diskbråck, men så långt hoppas jag det inte går...


Till det negativa är att jag lyckats stretcha av/spräcka ett revben, troligen ett av dem jag bröt under olyckan. Ingen mer stretching i det området, utan vi låter det området få läka i 4 veckor till.
Även X-trainer är förbjudet under en tid då muskeln vid revbenet aktiveras för mycket. Rod är ok, om jag håller ner armarna långt under axelhöjd.

Vid summering av besöket känns det nu jäkligt bra att blivit övertygad vad det rör sig om. Känner mig också säker på att om jag håller mig till deras program kommer detta ordna sig.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Va duktig du är💪 Kämpa på nu👊

Anonym sa...

Det där med att träna lugnt o försiktigt har kanske aldrig varit din melodi....TA DET LUGNT. Bra kämpat.// Malin

I'm on fire 🔥

Förra veckans roddmaskin 30 min på nivå 12, och nytt justerat träningsprogram.  Nu jäklar.. 😀