lördag 31 januari 2009

Mobil på joggingturen

Kommer inte dra mitt träningsschema igen så ni stackare som läser denna blogg kan dra en lättnads suck. Kan bara säga att det schema som distribuerats tidigare har följts till punk och pricka.


Först så måste jag informera alla om att det finns nu ett jätte bra verktyg på ENIRO för att mäta hur lång joggingrundan är. Mitt vinter varv som alltid är upplyst och sandat är exakt 3.4 km långt. Se bilden nedan om ni vill.


Trodde imorse att detta var gör bra att veta då man var tvungen att kalibrera min nya träningsmobil för första löpningsrundan. Denna runda blev väl inte helt som jag hade tänkt mig, då det var mig den skulle kalibrera. Efter 1,8 km hade den bestämmt sig för att jag var i medel god form. Mobilen är dock super kul då man får reda på allt man vill veta både under och efter man sprungit. Medans jag sprang så kunde man slå löst 2 ggr på den, så rabbla den upp allt jag ville veta, efter det så tona den upp ljudet på musiken igen som jag hade i lurarna. FRÄCKT. Typ: 1 Km, 150 i puls, 5 min osv. Efter jag duschat och tagit igen mig så ladda jag in all info i dator och där kunde jag se allt mellan himmel och jord.Okej det var allt för nu. :-)4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu börjar du verkligen likna pappa hihihi // Malin

Goldeneye sa...

Det är bara kämpa på, kul grej förresten att ha med på joggingrundan. :)// Åsa

Susanne sa...

Mobilen verkar ha varit en bra investering. :)

Anonym sa...

Vad är detta för sorts mobil?
/Nyfniken

I'm on fire 🔥

Förra veckans roddmaskin 30 min på nivå 12, och nytt justerat träningsprogram.  Nu jäklar.. 😀