torsdag 16 oktober 2008

Hus o barn..

Länge sedan sist jag skrev ngt, men nu är jag tebax. Syrran har börjat blogga om jakt och hund och det tycker jag verkligen är jätte kul. Spännade och se hur det utvecklar sig för henne och jycken Turbo. Har lagt till hennes länk under "Goa länkar".

Hos oss har det kommit en stork och lämnat av ett gossebarn som vi kallar Alfons. Världens mest perfekta lilla barn.


Alva har blivit stora syster och tagit uppgiften på stort allvar. Hon hämtar papper när han ätit lite för mycket, och talar om för Alfons när han är ledsen att det är ingen fara. På bilden talar hon om för mig att detta är lille-broooor.

Vi har dessutom fixat en ny lya i Skogshöjden. Om tid finns kommer jag förska att få med mig kameran dit och fota lite. Inflyttning sker den 1 december.

Sanne var här och titta på den lille häromdagen. Naturligtvis hade hon kameran med. Klick sa det och vips ett mästerverk: (Hennes blogg finns oxå under "Goa länkar")
4 kommentarer:

Malin sa...

Kul med allt spännande ni har i livet just nu o GRATTIs till lillebrooor igen han är hur fin som helst o grattit till huset det var på tiden

Susanne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susanne sa...

Råkade radera föregående kommentar..haha...så försöker igen. Kommer känns lite tomt när ni flyttar, fast jätteroligt att ni fått tag på ett så fint hus! Roligt med en liten Alfons och ny uppdatering i bloggen också. :)

svärmor sa...

Han är sååå söööt lille Alfons, känns skönt att den lilla familjen är samlad i hemmet igen! Tack för middagen igår du är en riktig pärla Jonas!

I'm on fire 🔥

Förra veckans roddmaskin 30 min på nivå 12, och nytt justerat träningsprogram.  Nu jäklar.. 😀